LED

 

Led-verlichting heeft ten opzichte van klassieke lampen zoals de gloeilamp en spotjes een heleboel voordelen.

Het verbruik van een Led is een stuk minder waardoor er minder elektriciteit wordt verbruikt. Dat is niet alleen voordelig voor je elektriciteitsrekening maar ook voor het milieu.

De levensduur van een led is veel langer dan die van een klassieke lamp. Een klassieke lamp heeft minimum 1.000 tot maximum 2.000 branduren. Een Led heeft minimum 20.000 tot maximum 40.000 branduren. Je zou kunnen zeggen dat 1 Led even lang meegaat als 20 klassieke lampen.

De mogelijkheden in kleuren zijn groter dan bij de klassieke lamp. Met Leds kun je 10.000 verschillende kleuren kiezen
Er zijn verschillende variaties die gaan van koudwit tot warmwit. Koudwit is ideaal voor buitenhuis gebruik omdat de kleuren van de tuin hiermee beter uitkomen terwijl warmwit vooral binnenhuis wordt gebruikt want dit creëert een warme en gezellige sfeer.
Bij de rgb-verlichting kan je alle kleuren van de regenboog kiezen, dit is heel mooi voor sfeerverlichting. Je kan de Led ook automatisch van de ene kleur naar de andere laten overlopen in een overgang die je zelf kiest.

Leds zijn net zoals klassieke lampen dimbaar.

Alle maten en verschillende aansluitingen van lampen kunnen vervangen worden door Leds.

er bestaan ook waterdichte ledlijnen die bijvoorbeeld in een zwembad of douche kunnen gebruikt worden.

Bij Electro Biesmans leveren we kwaliteit en garantie. Onze Leds zijn duurzaam en vertonen geen kleurverschil. Als je bijvoorbeeld een Led koopt na 2 maanden zal ze dezelfde kleur geven als de Led die je eerder had gekocht.

Als u meer informatie wenst over Leds, kan u altijd terecht bij ons in de winkel. Wij hebben een speciale Lichtstudio die gemaakt is om u meer te laten zien over Leds zoals het verschil tussen de Led en de klassieke lamp.

 
  • Electro Biesmans
  • Electro Biesmans
  • Electro Biesmans
  • Electro Biesmans
  • Electro Biesmans
Voor meer informatie neem contact met ons op Contact